NYHETER

Alice Fuxe – Ny Fritidsledare

Måndag 21 augusti börjar Alice Fuxe som vår nya fritidsledare!

Vi hälsar Alice varmt välkommen!

Hej! Jag heter Alice Fuxe och är fritidsledare på Bromma Ridklubb sedan hösten 2023. Min uppgift i klubben är att finnas till hands för de barn och ungdomar som befinner sig i stallet på sin fritid. Jag är även ansvarig för skötarsystemet, skåpen i klubbis samt är ansvarig för teorilektionerna för JN och J2.

Jag har hållit hus på Äppelvikens Ridskola ända sen jag var liten och känner både ponnysarna och storhästarna väl. Förutom att ha ridit, tävlat och jobbat i stallet, har jag suttit med i Bromma Ridklubbs ”stallkompisarna” och i ungdomssektionen i flera år. Dessutom har jag jobbat som lägerledare på flera av ridskolans ridläger samt gått Svenska Ridsportförbundets Ungdomsledarkurs. Jag har alltså ganska stor erfarenhet av att leda och jobba med yngre och tycker det är väldigt roligt! 

Jag tog studenten i somras (2023) och är nu redo för nya utmaningar där jag kan utvecklas tillsammans med barnen och ungdomarna i stallet. Förhoppningsvis ska vi kunna få ut så mycket som möjligt utav detta år – både rent kunskapsmässigt, men vi ska också ha väldigt kul och se till att alla kan känna sig trygga och välkomna i stallet! Ibland kanske jag även har med mig min hund Miller. Han är en svart jaktlabbe med mycket energi men är hur snäll som helst!

Som fritidsledare kommer jag finnas på plats i stallet varje mån, tis, ons och tors. Under dessa dagar är jag där mellan kl 15-18:30, förutom på tisdagar då jag är där redan från kl 14. Om ni letar efter mig finns jag oftast i stallet, i teorisalen eller på kontoret. Ifall man behöver komma i kontakt med mig de dagar eller tider jag inte är på plats så är mejl eller mina sociala medier det bästa sättet!

Hoppas vi ses! //Alice 🙂 ”