NYHETER

Fritidsledare på VFU hela maj

Som några av er kanske vet så studerar jag till lågstadielärare. I min utbildning ingår det att genomföra VFU (verksamhetsförlagd utbildning), något som innebär att man som student får möjlighet att prova arbeta som sin framtida profession under handledning av annan erfaren lärare. Min första VFU kommer jag genomföra nu under maj månad. From 2/5–2/6 befinner jag mig därför under dagarna på en skola för att genomföra detta.

Förutom att detta innebär något roligt och utvecklande för min del, innebär det också att min tid hos ridklubben under denna period kommer minskas. För att inte verksamheten i klubbis eller i stallet ska sättas på paus kommer några ambitiösa ungdomar från stallkompisarna att hålla i taktpinnen några dagar i veckan. Ni kommer både träffa de under alla teoritillfällen denna period men de har också ansvar för försäljningen av mellanmål i klubbis. Det är dessutom dessa ni vänder er till vid brådskande frågor och funderingar, exempelvis borttappade skåpnycklar eller saknad av papper i skötarpärmen. Om det inte är akut eller gäller en mer komplicerad fråga så får ni kontakta mig per mail.

Kalendern i stallet kommer vara uppdaterad med tider både då jag är på plats och då ni kan hitta ungdomarna från stallkompisarna i stallet.  

Hälsningar,
Sandra