En aktiv och engagerad ungdomssektion

En stor del av BRKs medlemmar är ungdomar, och därför har de en egen styrelse. 
Ungdomssektionens styrelse ordnar många aktiviteter såsom rykttävlingar, fredagsmys och spökrunda. Årets höjdpunkt är luciashowen som hålls i ridhuset i december. Showen skriva och framföra av ungdomarna själva.
På anslagstavlan i stallet finns information om alla aktiviteter som Ungdomssektionen anordnar.

Stallkompisar

Stallkompisar är ett utskott från ungdomssektionen. De håller i mindre aktiviteter och samverkar med ungdomssektionen. 
 

Ungdomssektionens styrelse

Clara Ljungberg

Ordförande

Jag heter Clara Ljungberg och är 17 år. Detta är mitt första år i Usek och jag sitter som ordförande.

Jag har ridit i nästan hela mitt liv, men jag började på Äppelviken för ca 9 år sedan. Just nu rider jag på onsdagar och varannan fredag, vilket är de dagar då ni garanterat hittar mig i stallet. 

Mina favorithästar är nog Bob, Corinne och Uno. Men även min sköthäst Ella ligger mig väldigt varmt om hjärtat. 

En häst i stallet jag matchar personlighet med är nog Uno. Detta då vi båda är rätt positiva och nyfikna av oss. 

Min favoritaktivitet att hålla i är nog Luciashowen! Sedan tycker jag att de tävlingar som USEK anordnar är lite extra roliga, då jag själv är en tävlingsmänniska! 

Klara Karlbom

Vice ordförande

Jag heter Klara Karlbom och är 18 år. Detta är mitt femte år i Usek och jag sitter som vice ordförande vilket är mitt tredje år vid den posten!

Jag har ridit sen jag var 8 år när jag började på Äppelviken. Just nu rider jag på tisdagar, varannan fredag och jobbar den andra fredagen vilket är de dagar då ni alltid hittar mig i stallet!

Mina favorithästar är nog Dexter och mina sköthästar Albin och Spirre!

En häst i stallet jag matchar personlighet med är nog Calypso eftersom vi båda är rätt positiva och lugna:)

Min favoritaktivitet att hålla i är Luciashowen och föräldrakurser vi brukar hålla i under höstterminerna!

 

Iris Stevemar

Sekreterare

Mitt namn är Iris Stevemar. Jag fyller snart 16 år. Det är mitt första år i USEK, vilket är superroligt. Min roll i USEK är sekreterare, vilket innebär att det är jag som skriver protokollen under våra möten.

Jag har ridit på Äppelvikens ridskola i 7 år. Jag rider på onsdagar, torsdagar och varannan fredag. Ni hittar mig i stallet de dagar jag rider och varanana lördag. Jag försöker även komma till stallet så ofta jag kan.

Mina favorithästar som jag tycker om lite extra mycket är Apache och Calle. Jag är skötare på Apache, det är så kul och mysigt.

En häst som jag delar en personlighet i stallet med är Apache. Vi båda är pålitliga och snälla av oss.

Mina favorit aktiviteter att hålla i är luciashowen och skötartävlingar. Då får man lära känna och umgås med så många härliga personer.

Jag ser fram emot att träffa er alla i stallet!
Kram Iris!

Siw Otterdahl

Vice sekreterare

Jag heter Siw och jag är 16 år gammal. I år sitter jag som posten vice sekreterare, vilket betyder att jag är den som skriver våra protokoll och antecknar det som tas upp på våra möten när sekreteraren inte kan!

Jag har ridit sedan jag var cirka 4 år gammal, men började först på äppelviken när jag var 8. Har alltså ridit på äppelvikens ridskola i 8 år nu!

Mina favvohästar är Sienna, Lollipop och sedan självklart min sköthäst Ozzy, som jag nu varit skötare på i 5 år!❤️

En häst i stallet jag matchar personlighet med skulle jag säga är Ozzy. Detta då vi båda är väldigt engagerade på det arbete vi utför!

Min favoritaktivitet är att hålla i måste nog vara pluggmys och luciashowen. Pluggmys tycker jag är ett bra tillfälle att ta hjälp/ hjälpa till med saker som är svårt. Luciashowen är väldigt mysig och man får ett bra samarbete mellan varandra!

Marianne Monery

Kassör

Jag heter Marianne Monery och fyller 18år i sommar! Jag sitter mitt andra år i Usek och i år sitter jag som kassör!

Jag har ridit i snart tio år och alla de har varit på äppelviken. Jag rider på onsdagar, torsdagar och varannan fredag men är oftast i stallet fler dagar än så! 

Mina favorithästar är ganska många! Men mina favorit ponnies är Ozzy som jag är skötare på, Sprite och Curry. Och storhästar är Empire, Pelle och Boven!

En häst i stallet jag matchar personlighet med? Då måste jag nog säga Sprite då vi båda är väldigt uppmärksamma på omgivningen!

Mina favoritaktiviteter att hålla i är Luciashowen och övernattning! Tycker de är lite extra roliga då det händer mycket saker och alla har så himla kul!

Dylan Almenäs

Prisansvarig

Jag heter Dylan Almenäs och är 14 år gammal. Jag sitter mitt första år i usek men har suttit i stallkompisarna 1 år innan! Jag sitter just nu som prisansvarig vilket innebär att det är jag som ansvarar för att vi har roliga och bra priser, till våra tävlingar som vi i usek anordnar!

Jag har ridit hela mitt liv men började på äppelviken 2018, alltså 6 år sedan! Jag rider måndagar, Tisdagar och jämna fredagar, men är även i stallet många andra dagar då jag inte rider! 

Mina favorithästar som ligger mig lite extra varmt om hjärtat är Lassie, och Rebel som jag även är skötare på!

En häst i stallet jag matchar personlighet med skulle nog vara Dexter, eftersom vi båda är väldigt lättsamma! 

Min favoritaktivitet att att hålla i är nog luciashowen! Det är därför att det är sån härlig stämning och massor med roliga nummer! Om jag också skulle välja någon lite mindre aktivitet skulle jag nog valt käpphästhoppning och skötartävling, då jag tycker det är kul med tävlingar, men också för att det är kul att få se våra fina hästar och ponnysar bli ompysslade!

Norah James

Stallkompisansvarig

Jag heter Norah James och är 15 år gammal, alltså född 2008 och sitter mitt andra år som stallkompisansvarig!

Jag har ridit i snart fem år och under hela den tiden har jag ridit på Äppelvikens ridskola. Just nu rider jag på måndagar, tisdagar och varannan fredag vilket betyder att ni garanterat hittar mig i stallet de dagarna.

Mina favorithästar är Bob och Sunny, men min sköthäst Tequila är såklart också en stor favorit!

En häst i stallet jag matchar personlighet med skulle jag vilja säga är Bob eftersom jag skulle säga att vi båda är rätt så pålitliga. 

Min favoritaktivitet att hålla i är såklart vår årliga luciashow eftersom alla är så glada, stämningen är så härlig men också för man får träffa så många nya personer. Men utöver luciashowen gillar jag även att hålla i fredagsmys då det alltid är så härlig stämning med mycket skratt och oftast omtyckt.

Märta Piir

Stallkompisansvarig

Jag heter Märta och är 15 år, jag sitter tillsammans med Norah som Stallkompisansvarig.

 

Jag har ridit på Äppelviken sedan jag var 7 år så jag har totalt ridit i 8 år.

 

Mina favorithästar är  Sunny, Rwanda och Atticus. Men det finns många som jag tycker extra mycket om!

 

En häst i stallet jag matchar personlighet med i stallet är Ella eftersom hon är nyfiken och positiv.

 

Mina favoritaktiviteter att hålla i är Luciashowen och käpphästtävling.

Selma Swenzén

Aktivitetssansvarig

Jag heter Selma Swenzén och fyller 16 i år. Jag sitter som aktivitetsansvarig tillsammans med Felicia och vår roll går ut på att vi ansvarar för alla de roliga aktiviteterna vi i USEK och Stallkompisar håller i!

Jag har ridit så länge jag kan minnas och jag började rida på Äppelviken 2018! 

Mina favorit hästar är Cora, Floh och Grey och jag är även skötare på Cora vilket är jätte mysigt!

En häst i stallet som jag matchar personlighet med enligt mig är nog Floh då vi båda alltid försöker vårat bästa! 

Min favorit aktivitet att hålla i måste nog vara Luciashowen men tycker även fredagsmysen är lite extra roliga att hålla i! 

Hoppas vi ses i stallet! 

Felicia von Heidenstam

Aktivitetssansvarig

Jag heter Felicia von Heidenstam och fyller 16 år i sommar!! Jag sitter mitt första år i USEK just nu, och jag har posten aktivitetsansvarig tillsammans med Selma vilket innebär att vi tar ansvar för de roliga aktiviteterna som vi och Stallkompisar arrangerar. Innan jag satt med i USEK satt jag även i stallkompisar ca 2 år!

Jag har ridit i nästan hela mitt liv, men började rida på äppelviken år 2016.

Min favorithäst är fina ponnyn Alice som jag också är skötare på, men tycker även lite extra om Calypso, Floh och Empire!❤️

En häst i stallet jag matchar personlighet med är nog Alice, då hon har mycket egen vilja och ofta är nyfiken!!

Mina favoritaktiviteter att hålla i är framförallt spökrundan och luciashowen, då stämningen alltid är på topp och det ofta är mycket folk! Men jag tycker också mycket om att hålla i käpphästhoppningar.

Vi ses i stallet!!🥰

Alva Snitting Olcén

Socialamedieansvarig

Jag heter Alva jag är 16 år och sitter mitt andra år i Usek. jag sitter som Socialamedieansvarig vilket betyder att jag ansvarar för allt som läggs upp på Instagram!

Jag har ridit på äppelviken sedan jag var tio så i 6 år!

Mina favorithästar är Muffin och Ludo som jag även är skötare på.

En häst i stallet jag matchar personlighet med är Muffin då vi båda är väldigt glada och sociala av oss!

Mina favoritaktiviteter är öppet hus och fredagsmys då man får interagera med och träffa så många fina personer!