En aktiv och engagerad ungdomssektion

En stor del av BRKs medlemmar är ungdomar, och därför har de en egen styrelse. 
Ungdomssektionens styrelse ordnar många aktiviteter såsom rykttävlingar, fredagsmys och spökrunda. Årets höjdpunkt är luciashowen som hålls i ridhuset i december. Showen skriva och framföra av ungdomarna själva.
På anslagstavlan i stallet finns information om alla aktiviteter som Ungdomssektionen anordnar.

Stallkompisar

Stallkompisar är ett utskott från ungdomssektionen. De håller i mindre aktiviteter och samverkar med ungdomssektionen. 
 

Ungdomssektionens styrelse

Klara Karlbom

Ordförande

Hej! Jag heter Klara och sitter som ordförande i ungdomssektionen. Jag är 16 år och har suttit i ungdomssektionen sedan 2020.  Mina favvisar i stallet är bland annat Greg, Dexter, Calypso och Tonto! Ni kan hitta mig någonstans i stallet dem flesta dagar men alltid på tisdagar, fredagar och jämna lördagar. En fun fact om mig är att jag kan spela gitarr och piano men inte läsa en enda not då jag är självlärd!

Vendla Gustavsson Hasth

Vice ordförande

Hej! Jag heter Vendla och är 15 år. Jag har suttit i Usek sedan 2020 och sitter just nu som vice ordförande. Min favorit häst är Twist och ni hittat mig i stallet tisdagar, onsdagar och varannan fredag och lördag. En fun fact om mig är att jag är en fjärdedel ålänning.

Alice Fuxe

Sekreterare

Hej! Jag heter Alice Fuxe, är född 2004 och sitter som sekreterare i Bromma Ridklubbs ungdomssektion. Jag är i stallet på tisdagar, onsdagar, fredagar och söndagar, men försöker vara här så ofta jag kan! Min favorithäst är Corinne, men har alltid gillat Cleo och Curry lite extra 🙂 En fun fact om mig är att jag gillar att sjunga!

Mathilda Ornbrant

Vice Sekreterare

Halloj! Jag heter Mathilda och är 17 år. Min favorit häst är Grey. Jag är vice sekreterare och är i stallet på torsdagar, fredagar och lördagar. Fun fact om mig är att jag kan jonglera!

Julia Eriksson

Sociala Medier

Hej jag heter Julia och jag är 15 år. Mina favorithästar är Benny och Bob. Jag är socialamedieansvarig och är i stallet på måndagar, tisdagar och varannan fredag och söndag.

Och en fun fact om mig är att jag har ett släktnamn så jag heter Krång före alla mina namn!

Vendela Stiernerlantz

Stallkompisansvarig

Halloj, mitt namn är Vendela och jag är stallkompisansvarig i u-sek. Jag är 04 dvs 18 år i år. Mina favoriter är Apache och Canterel. Jag är i stallet de allra flesta vardagar och vissa helger, ni kan dock alltid hitta mig i stallet på tisdagar och ojämna fredagar. En fun fact om mig är att jag inte tycker om godis så värst mycket.

Sofia Bergman

Kassör

Jag heter Sofia Bergman, jag är 17 år gammal. Mina favorithästar är Sienna och Alice. Jag sitter som kassör i Usek. Jag är i stallet på måndagar, torsdagar och varannan fredag. Fun fact om mig är att jag är lika lång som Pernilla Wahlgren.

Elsa Magnusson

Pris- och stallkompisansvarig

Hej! Jag heter Elsa och är 15 år. Jag har suttit i Usek sedan 2021. Min roll är prisansvarig och stallkompisansvarig. Ni hittar mig i stallet på onsdagar och varannan fredag. Mina favorit ponnys är Tonto och Bob. En fun fact om mig är att jag har ridit på ett annat ställe innan jag kom till äppelviken.