En aktiv och engagerad ungdomssektion

En stor del av BRKs medlemmar är ungdomar, och därför har de en egen styrelse. 
Ungdomssektionens styrelse ordnar många aktiviteter såsom rykttävlingar, fredagsmys och spökrunda. Årets höjdpunkt är luciashowen som hålls i ridhuset i december. Showen skriva och framföra av ungdomarna själva.
På anslagstavlan i stallet finns information om alla aktiviteter som Ungdomssektionen anordnar.

Stallkompisar

Stallkompisar är ett utskott från ungdomssektionen. De håller i mindre aktiviteter och samverkar med ungdomssektionen. 
 

Ungdomssektionens styrelse

Sofia Bergman

Ordförande

Hej! Jag heter Sofia och sitter som ordförande i ungdomssektionen. Jag är 18 år född 05 och jag har suttit i ungdomssektionen sedan 2022. Mina favoriter i stallet är Sienna, Rebell och Molly. Jag är i stallet flera gånger i veckan. Bland annat hittar ni mig i stallet på onsdagar, torsdagar och varannan fredag. Min favoritaktivitet är Luciashowen. Vi ses i stallet

Klara Karlbom

Vice ordförande

Hej! Jag heter Klara och sitter som viceordförande i ungdomssektionen. Jag är 17 år gammal och har suttit i ungdomssektionen sedan 2020. Mina favvisar i stallet är bland annat Spirre, Albin, Calypso och Tonto! Ni kan hitta mig i stallet dem flesta dagar men alltid på tisdagar och fredagar! Mina favoritaktiviteter att hålla i är övernattning och luciashowen. Vi ses i stallet

Mathilda Ornbrant

Sekreterare

Hej! Jag heter Mathilda och fyller 18 år i sommar. Min favoritponny är såklart Grey. Jag är sekreterare för Usek och min favoritaktivitet är luciashowen. Jag är i stallet på lördagar och onsdagar, vi ses!

Marianne Monery

Vice sekreterare

Hej! Jag heter Marianne och är 16 år. Jag är vice sekreterare och är i stallet på onsdagar, lördagar och varannan fredag. Min favorithäst i stallet är Ozzy och min favoritaktivitet är luciashowen.

Alva Olcen

Moderator

Halloj! Mitt namn är Alva och jag sitter som moderator i Usek. Jag är 15 år alltså 08a. Mina älskningshästar är Muffin och Ludo! Mig hittar ni vanligtvis i stallet alla vardagar i veckan och ojämna lördagar då jag jobbar! Min favoritaktivitet är spökrundan!

Vendla Hasth

Kassör

Hej! Jag heter Vendla och är 15 år gammal. Jag sitter med i Usek som kassör och min favoritaktivitet är luciashowen! Jag är i stallet på tisdagar och varannan fredag då jag rider, men även varannan lördag då jag jobbar. Mina favorithästar är Storm och Matador!

Elsa Magnusson

Prisansvarig

Hej! Jag heter Elsa och är 16 år och har suttit i usek sedan 2021 och är pris ansvarig. Min favorit häst är Bob och ni kan hitta mig i stallet på onsdagar och jämna fredagar och lördagar.

Norah James

Stallkompisansvarig

Hej! Mitt namn är Norah James och jag är född 2008 så fyller 15 år i år. Jag sitter som stallkompisaransvarig och mig hittar ni i stallet de flesta dagarna men framför allt tisdagar, jämna fredagar, lördagar och söndagar! Min absoluta favoritponny ät Ninja men tycker även om Bob och Tequila väldigt mycket. Jag tycker alla aktiviteter är roliga att hålla i men gillar spökrundan och luciashowen lite extra! Hoppas vi ses någon gång i stallet.

Vendela Stiernerlantz

Sociala medieansvarig

Heej allihopa! Jag heter Vendela och är född 2004. Mina absoluta favoriter är Apache och Canterel. Detta år sitter jag som sociala medieansvarig. Mig kan ni hitta i stallet nästan alla veckans dagar utom de flesta lördagar. Jag är däremot på plats olika tider från vecka till vecka. Min favoritaktivitet är luciashowen.