Bromma Ridklubbs styrelse

Caroline von Heidenstam, Ordförande

Jag heter Caroline von Heidenstam och är ny i styrelsen sedan 2022.

Jag har alltid älskat djur i allmänhet och hästar i synnerhet och tycker att stallet är den mest rogivande platsen man kan vara på. När vi flyttade ut till Bromma 2016 tog jag upp ridningen som legat på paus sen jag var barn. Numera rider både jag och två av mina döttrar här på Äppelviken två gånger i veckan. Och som styrelseledamot har jag en ursäkt att hänga ännu mer i stallet och lära känna klubbens verksamhet bättre.

Lena Hanson, Vice ordförande

Jag heter Lena Hanson och är vide ordförande i BRK. Jag har bara ridit på Äppelviken i ungefär ett år och jag rider framför allt på fredagmorgnar. Jag är ganska nyligen hemflyttad från USA där jag bodde i sex år där jag ägde ett Oldenburgsto som heter Brooklyn. Jag tycker att det är jätteroligt att vara engagerad i ridklubben och ser verkligen fram emot alla aktiviteter som är på gång. 

Lotta Gustavsson, Medlemsansvarig

Jag är ny i styrelsen från 2021 och är medlemsansvarig tillsammans med Lena Hansson. Det är intressant att få lära sig mer om Bromma Ridklubb och ridskolans verksamhet. Jag började hänga på Äppelviken när min dotter Vendla började rida för sex år sedan. Det har blivit många timmar på läktaren genom åren. Efter tre år kände jag att det var dags att själv komma upp på hästryggen efter tjugo års uppehåll. Gick en återvändarkurs i ett annat stall och började rida där. Sen fick jag till min glädje en plats här på Äppelviken. Nu rider jag på lördagar och ofta en vardagkväll. Ibland hoppar jag in och mockar och soppar lite när dottern jobbar, bara för att det är mysigt att hänga i stallet. Jag har också upptäckt att det är riktigt mysigt att åka och höa tillsammans på kvällen

Per Haeggblom Widmark, Medlemsansvarig

Jag heter Per Haeggblom Widmark och är medlemsansvarig i Bromma Ridklubb, vilket innebär att hålla medlemsregistret uppdaterat och se till så att årsavgifterna faktureras till er medlemmar.

Min dotter Elsa rider två gånger i veckan, både storhäst och ponny (och då helst hoppning på Grey). Själv är jag ganska ny inom ridsporten, men försöker rida lite grann när jag får en stund över! Det är i alla fall härligt att bara vistas i den härliga stallmiljön på Äppelvikens Ridskola.

Karin Monery, Sekreterare

Hej,
Jag heter Karin och är ny medlem i styrelsen.

Efter ett lååångt häst-uppehåll är jag nu tillbaka i stallet och ridningen. Jag är uppväxt på hästgård och har tävlat både ponny och storhäst. Jag rider på lördagar men är i stallet flera gånger i veckan eftersom min dotter också rider och jobbar i stallet. Jag är skötare på Tequila och blir alltid glad när jag
får hänga med hästarna.

Det ska bli roligt att bli mer aktiv i klubben

Katarina MacLeod, Utbildningar & events

Jag heter Katarina MacLeod och jag är ansvarig för utbildning i styrelsen. Det är jag som brukar ordna till exempel clinics, grönt kort kurs och eller föredrag. Jag brukar vara i stallet på måndagkvällar. Att rida eller bara vara i stallet är det bästa jag vet så jag är där så ofta jag kan, gärna på morgonen. Mina favorithästar är Twist och Wizard och så tycker jag Sunny är en underbar liten ponny. 

Tina Blix, Kommunikationsansvarig

Jag sitter i styrelsen sedan februari 2021 och har rollen som kommunikationsansvarig . Har ridit på Äppelvikensridskola sedan 2019. I tonåren hade jag en egen D-ponny som jag tävlade lite smått och efter att jag flyttat till Stockholm gjorde jag ett litet uppehåll på ca 25 år, tills jag nyligen började rida igen. Det är verkligen helt fantastisk att få ägna tid åt dessa underbara djur igen. Har många favoriter i stallet men just nu ligger Herbie och Molly högt på listan. Ni hittar mig vanligtvis i stallet på tisdag-, torsdag- och lördag förmiddag.

Maria Wahlström, Fritidsverksamheten

Tack vare min dotter Bonnie, som rider på Äppelviken sedan ett par år, så har jag mitt i livet insett hur fantastiskt det är med hästar och allt runt omkring. Jag är numer en glad nybörjare själv, otroligt svårt men mest fantastiskt att få förmånen att lära sig något nytt och utvecklas. Sedan mars i år är är jag med i BRK styrelse och är imponerad av allt driv och engagemang som finns. Roligt att få vara med att bidra, jag brinner särskilt för en trygg och meningsfull fritid för barn och ungdomar.

Nina Spegel, Caféansvarig

Hej, jag heter Nina Spegel och är caféansvarig i styrelsen för Äppelvikens Ridskola. Mitt mål är att ta upp ridningen och bli så duktig att jag kan börja i en vuxengrupp framöver. Tills dess hänger jag gärna i stallet och tittar på när min dotter rider. Gosar, sopar, mockar och snackar med alla trevliga människor.  

Andreas Stevemar, IT-ansvarig

Hej! Jag heter Andreas och jag är ny i styrelsen sedan 2024. Mitt huvudsakliga ansvar är IT-frågor, vilket är något jag är väldigt passionerad över.

Min dotter rider flera gånger i veckan, och jag älskar att se hur mycket hon trivs och utvecklas i stallet.

Cecilia von Krusenstierna, Sponsringsansvarig

Jag heter Cecilia von Krusenstierna (Cissi) och är sponsringsansvarig i BRK.

Jag är ofta i stallet på måndagar och torsdagar, när min dotter Ines rider. Jag red också på Äppelviken som barn och har på senare år tagit upp ridningen igen och har nu en underbart snäll och gosig islandshäst på halvtid.

Henrik Ljungberg , Kassör

Text kommer inom kort!