NYHETER

Breija – Tag 3 betala för 2

Under helgen v.41, 14-15 oktober, anordnar vi 1* tävlingar då vi bjuder in andra klubbar att tävla på vår anläggning.

Det kommer bjudas på hoppning hela helgen och på söndagen avslutar vi med finalen av hoppallsvenskan division 4 på stor häst. Välkomna att njuta av fartfylld och spännande hoppning och kom gärna och hjälp till som funktionär.

Till dessa tävlingar söker vi just nu efter sponsorer som kan bidra med priser för att kunna hedra vinnande ekipage. Har du eller känner du någon som har möjlighet att sponsra oss, hör gärna av dig till spons@brommaridklubb.nu

 

En av våra sponsorer till tävlingarna i oktober är Breija. Breija är ett företag som säljer ridkläder designade för att vara funktionella, bekväma och snygga med en feminin sportig look. Breija ger nu er klubbmedlemmar ett erbjudande, bifogad poster:)