Bidra till en aktiv fritid för barn och unga

Var med och bidra till en aktiv fritid för barn och unga, samtidigt som du syns och driver goodwill i en attraktiv målgrupp.

Genom att blir sponsor till Bromma Ridklubb stödjer du vår förenings strävan att ge främst barn och ungdomar en aktiv fritid.

Ridsporten är Sveriges näst största ungdomsidrott och en av få idrotter där män och kvinnor, unga och gamla dessutom tävlar på lika villkor.

Med en allt större exponering i media och over en halv miljon människor som regelbundet rider för motion och tävling erbjuds fina möjligheter att nå och skapa positiva associationer i en stor och attraktiv målgrupp, för de som väljer att sponsra ridsporten.

Som sponsor för Bromma Ridklubb syns ditt företag inte bara för klubbens medlemmar utan också deras föräldrar och anhöriga, samt för de många besökare som kommer som tävlande och publik till våra externa tävlingar och övriga event. Ridskolan har ca 700 uppsuttna elever per vecka (3/4 är barn och ungdomar). Det är en eftertraktad ridskola och ridklubb med en konstant kö på ca 70 personer. Till våra 1- och 2-stjärniga tävlingar, Luciashow och Öppet hus kommer hundratals externa besökare.

Vi har färdiga sponsorpaket, men skräddarsyr självklart även sponsoravtal för att det ska bli så bra som möjligt för våra partners. Det finns också möjlighet att sponsra med priser till enskilda tävlingar. Allt stöd är viktigt, litet som stort, från företag eller privatperson.
Kontakta vår sponsoransvarig för diskussion om ett upplägg som passar er.

Vill du eller ditt företag bli sponsor?

Vi har färdiga sponsorpaket, men skräddarsyr självklart även sponsoravtal för att det ska bli så bra som möjligt för våra partners. 
Kontakta vår sponsoransvarig för diskussion om ett upplägg som passar er.
Cecilia von Krusenstierna
spons@brommaridklubb.nu