NYHETER

Dressyr- och hopptävlingar 22-23 april

Helgen den 22-23/4 anordnar Bromma Ridklubb 1*-iga hemmatävlingar. På lördagen hälsar vi hästekipage välkomna till dressyrklasserna LB:1, LB:2 och LA:3. På söndagen är det ponnyernas tur att visa vad de går för i hoppklasserna LE och LD innan helgen avrundas med laghoppning och andra omgången av ponnyallsvenskan division 3. Förutom många tävlande hemmaekipage båda dagarna gästas vi av externa tävlande ekipage från mer än 30 (!) andra ridklubbar. 

Vi hoppas såklart på att båda dagarna kommer bjuda på fina och soliga vårdagar. Vad passar då bättre än att avnjuta en nygrillad hamburgare i solen eller något hembakat från cafeterian? 

Vill du hjälpa till som funktionär under helgen? Maila till funktionarBRK@gmail.com 

Vill du eller ditt företag synas hos oss under helgen genom att sponsra med priser? Maila till spons@brommaridklubb.nu

Missa inte denna fullspäckade helg, njut av fina ritter och heja på alla duktiga ekipage! 

 Obs! Åkeshovsvägen är under helgen avstängd då den används för uppställning av hästtransporter och vi har därför ont om parkering för besökare/personbilar. Så tänk på miljön och åk gärna kommunalt eller promenera till oss om möjligt.

 Sist men inte minst – STORT tack till våra funktionärer och fantastiska sponsorer som gör dessa tävlingsdagar möjliga!