NYHETER

Föreläsning – Psykisk ohälsa

Helena Reje som tävlat Grand Prix dressyr och även tävlat både hopp och fälttävlan, driver nu företaget Always Mind AB med fokus att hjälpa organisationer och företag i arbetet med psykisk ohälsa. Bromma Ridklubb värnar sina medlemmars hälsa och som ett led i detta har vi bjudit in Helena för en föreläsning här på ridskolan. Efter före-läsningen fortsätter vi med en workshop för att plocka upp tips och idéer.

Vi ser detta som en mycket värdefull eftermiddag och hoppas att just du vill komma!

När: Lördagen den 6 maj, 15:30-17:30
Var: Caféet i stora ridhuset
För vem: Vuxna samt barn som fyller 12 år i år (och äldre)

Anmälan: Listor på BRKs anslagstavla eller mail till info@brommaridklubb.nu. Senast torsdag 4 maj. Först till kvarn gäller, max 50 deltagare. Det är öppet även för icke-medlemmar men vi ger företräde till medlemmar.

Föreläsningen är gratis och vårt fina café är självklart öppet.

Varmt välkomna önskar
Bromma Ridklubb