NYHETER

John Ricketts – att skapa tillit

Välkomna till demo med John Ricketts !

När: Söndagen den 8 oktober, 14:00- ca 16:00

Var: Stora ridhuset

För vem: Alla är välkomna

Kostnad: Gratis för medlemmar, 100:- / pers för ej medlem

Kom fikasugen, vårt fina café är självklart öppet!

”Har du som många andra svårt att lasta din häst? Är din häst ständigt spänd när ni ska rida ut? Stänger av när ni kommer in på tävlingsbanan? Blir hästen nervös när hovslagaren kliver in genom dörren?

Eller strävar du helt enkelt bara efter en djupare kontakt med din häst?

John har hjälpt människor och deras hästar i nära 30år med att bygga tillit och förståelse för varandra för att i första hand kunna leva ett tryggare liv tillsammans men också för att kunna uppnå sina mål och drömmar.

John har alltid haft ett stort intresse för hästar och hur vi som människor kan skapa en djupare kontakt med våra fyrbenta vänner. John förstår att det som vi människor upplever är problemet sällan är där problemet ligger ” most of the people asking me for help describes different isolated situations as problematic. But, the described problem is never really the actual problem – it’s only a symptom. It doesn’t matter if it’s a riding, loading or shoeing problem – it’s always the same: lack of foundation.”

Under Demon kommer ni få en inblick i Johns filosofi och hur han tränar hästarna till ett djupare samspel med oss människor i vårt liv tillsammans.

Vill du veta mer om John och hans filosofi? Då rekommenderar jag er att läsa mer på hemsidan www.johnricketts.se samt lyssna på ridpoddens avsnitt med John, https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/890610?programid=4710

John talar själv engelska men ni får gärna prata svenska.”