Våra sponsorpaket

Våra färdiga sponsorpaket är uppdelade på Guld-, Silver- och Bronsnivå, du kan läsa mer om dem nedan.
Vi ordnar självklart även skräddarsydda sponsoravtal, så att  det blir så bra som möjligt för våra partners. 
Kontakta vår sponsoransvarig för diskussion om ett upplägg som passar er.
Cecilia von Krusenstierna, spons@brommaridklubb.nu

Guldsponsor - 20.000 kr

Ett hopphinder på alla hopptävlingar, ink Bromma ridklubbs externa 1- och 2-stjärniga hopptävlingar på vår och höst, samt 1 maj-hoppningen. Välj mellan att designa och finansiera ett eget hinder, eller att vi sätter upp skyltar på neutrala hinder. Utformningen bestäms i samråd med BRK.

Sponsor i tre klasser på 1- eller 2-stjärniga tävlingar, med möjlighet att införskaffa och dela ut priser med logotyp på, samt erbjudanden. Sponsorn är synlig vid all kommunikation (annonsering, inbjudan, tävlingsdatabasen, resultat) kring tävlingen, samt tackas av speaker och har möjlighet att själv dela ut priset. Önskan att ge priser meddelas BRK i god tid innan resp. tävling.

Möjlighet att finnas på plats med synlighet samt erbjudanden under enstjärniga tävlingar, 1 maj-hoppning, Öppet hus 6 juni samt Lucia. Önskan att göra detta meddelas BRK i god tid innan resp. tävling.

Synlighet på alla tävlingar (hoppning och dressyr), med tex roll-up, framtagen av sponsorn, i samråd med BRK.

Konstant exponering på Bromma Ridklubbs hemsida med länkad logga.

Möjlighet att komma med två erbjudanden per år riktade till Bromma Ridklubbs medlemmar som marknadsförs på Bromma Ridklubbs hemsida, Facebook, Instagram samt i nyhetsbrev.

Möjlighet att själv trycka upp tex filtar med logotyp för konstant synlighet i ridhusen.

Möjlighet att finansiera sponsrade klubbkläder med logotyp för ponnylaget i bla ponnyallsvenskan enl. ök. med BRK. Önskan att göra detta meddelas i god tid innan resp. tävling.

En plats på våra ”vi tackar våra sponsorer-tavlor”, placerade på läktaren, i caféet och i stallet.

6 inträdesbiljetter till vår populära Luciashow.

Silversponsor - 14.000 kr

Ett hopphinder på alla hopptävlingar, ink Bromma ridklubbs externa 1- och tvåstjärniga hopptävlingar på vår och höst, samt 1 maj-hoppningen. Välj mellan att designa och finansiera ett eget hinder, eller att vi sätter upp skyltar på neutrala hinder. Utformningen bestäms i samråd med BRK.

Sponsor i en klass på 1- eller 2-stjärniga tävlingar, med möjlighet att införskaffa och dela ut priser med logotyp på, samt erbjudanden. Sponsorn är synlig vid all kommunikation (annonsering, inbjudan, tävlingsdatabasen, resultat) kring tävlingen, samt tackas av speaker och har möjlighet att själv dela ut priset. Önskan att ge priser meddelas BRK i god tid innan resp. tävling.

Synlighet på alla klubbtävlingar (hoppning och dressyr), med tex roll-up, framtagen av sponsorn, i samråd med BRK.

Konstant exponering på Bromma Ridklubbs hemsida med länkad logga.

Möjlighet att komma med två erbjudanden per år riktade till Bromma Ridklubbs medlemmar som marknadsförs på Bromma Ridklubbs hemsida.

En plats på våra ”vi tackar våra sponsorer-tavlor”, placerade på läktaren, i caféet och i stallet.

4 inträdesbiljetter till vår populära Luciashow.

Bronssponsor - 7.000 kr

Sponsor vid Bromma Ridklubbs debutanttävlingar i hoppning och dressyr, med möjlighet att finansiera och dela ut priser med logotyp på, samt erbjudanden. Sponsorn är synlig i information kring tävlingarna, samt tackas av speaker och har möjlighet att själv dela ut priset. Önskan att ge priser meddelas BRK i god tid innan resp. tävling.

Synlighet på alla debutanttävlingar (hoppning och dressyr), med tex roll-up, framtagen av sponsorn, i samråd med BRK.

Konstant exponering på Bromma Ridklubbs hemsida med länkad logga.

En plats på våra ”vi tackar våra sponsorer-tavlor”, placerade på läktaren, i caféet och i stallet.

2 inträdesbiljetter till vår populära Luciashow.