Välkommen till

Bromma Ridklubb

Nyheter från Bromma Ridklubb

Ordföranden har ordet

Hej alla medlemmar! Den 15 februari hade Bromma ridklubb  årsmöte. Till att börja med vill vi, Caroline von Heidenstam och

Grönt kort kurs

23 mars drar vi igång årets Grönt kort kurs För vem? En rolig kurs för alla tävlingsintresserade OBS! behövs inte

Kommande händelser Bromma Ridklub

Vi arbetar för en trygg gemenskap i stallet

Bromma Ridklubb (BRK) är en ideell förening som tillsammans med Äppelvikens Ridskola arbetar för en trygg tillvaro och bra gemenskap i stallet, teoretisk och praktisk utbildning och roliga aktiviteter, utöver lektionsridningen.

Äppelvikens Ridskola håller i all lektionsverksamhet och driver stallet med hästarna och all personal, medan klubben står för all avsutten verksamhet.

Bromma Ridklubb och all verksamhet är helt beroende av engagemanget från våra medlemmar och deras föräldrar. Välkomna att engagera er och ta del av vår fina samvaro i alla åldrar med våra ungdomar och hästarna i fokus. Det finns många olika sysslor att bidra med vare sig man har hästkunskap sedan tidigare eller inte.

Stort tack till vår huvudsponsor

Genom sponsring har vi möjlighet att utveckla vår verksamhet på ett positivt sätt. Som sponsor till Bromma Ridklubb stödjer du vår strävan att ge barn och ungdomar en aktiv fritid.
Ridsporten är Sveriges näst största ungdomsidrott och en av de få idrotter där män och kvinnor, unga och gamla tävlar på lika villkor. Med en allt större exponering i media och över en halv miljon människor som regelbundet rider för motion och tävling erbjuds fina möjligheter att nå en stor och attraktiv målgrupp för de bolag som väljer att sponsra ridsporten.

Hitta till Bromma Ridklubb