NYHETER

Hej alla medlemmar! Den 15 februari hade Bromma ridklubb  årsmöte. Till att börja med vill vi, Caroline von Heidenstam och Lena Hansson,  tacka för fortsatt förtroende att som ordförande och vice ordförande leda styrelsens arbete i BRK under ytterligare ett år.

Vid årsmötet skedde vissa förändringar i styrelsen och vi välkomnar tre nya styrelsemedlemmar: Cecilia von Krusenstierna, Andreas Stevemar och Per Häggblom Widmar. Jan Eriksson lämnade styrelsen och vi vill tacka för hans fina arbete och för att klubben nu har en egen hemsida. Gå gärna in och kika på hemsidan för att se vad som är på gång i klubben! Kvar i styrelsen sitter Henrik Ljungberg, Tina Blix, Lotta Gustafsson, Katarina MacLeod, Nina Spegel, Maria Wahlström och Karin Sjöstedt Monery. Vi är glada för att ni fortsätter vårt gemensamma arbete med vår fina ridklubb!

2023 var ett händelserikt år med totalt 24 anordnade klubbtävlingar samt enstjärniga tävlingar där andra ridklubbar i Stockholm bjöds in, med fina resultat för våra duktiga ekipage. Visste ni att klubbens tävlingar alltid får högsta betyg bland externa domare? Stort tack tävlingskommittén och särskilt till vår tävlingsledare Anna-Carin Lindqvist. Ridskolans ponnylag i hoppning kammade dessutom hem den totala vinsten i allsvenskan Division 3. Stort grattis till er! Styrelsen har också anordnat flera aktiviteter såsom öppet hus, utbildningar och clinics för våra medlemmar. Våra duktiga ungdomar har inom ramen för USEK och Stallkompisarna ordnat många roliga aktiviteter. 

Nu blickar vi framåt mot 2024 och även detta ser ut att bli ett händelserikt år. Nytt för i år är att vi på nationaldagen kombinerar  vårt välbesökta öppet hus med klubbmästerskapet i hoppning! Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och heja på våra duktiga ryttare, hästar och ponnier! 

 Som tidigare meddelats tar vi under vårterminen en paus vad gäller fritidsledarefunktionen i klubbens regi. Tyvärr har diskussionerna med Stockholms stad inte resulterat i den finansiering som vi hade hoppats på och arbetat för. Vi vill rikta ett stort tack till ridskolan som möjliggör att vår uppskattade fritidsledare Alice även fortsättningsvis, men i ridskolans regi, kan fortsätta med de viktigaste aktiviteterna såsom teori och hantering av skötarsystem.

Vi ses i stallet!

Hälsningar 

Caroline och Lena