NYHETER

Dags för Grönt kort? OBS! Ny tid 16 februari, start kl 19!

Förtydligande! Kursen är i två delar: den digitala delen gör du på webben hemma, innan kursstart den 16 februari. Den tar ca 10 timmar att göra och ska vara klar senast 5 dagar före kursstart (alltså 11 februari). Alla andra delar sker på plats i klubbis enligt nedan, dock kan man göra vissa delar digital OM man är över 18 år. Detta sker i överenskommelse med Maria Sundin, om du vill göra det, kontakta Kattis på katarina.macleod@mac.com

En rolig kurs för alla tävlingsintresserade. På kursen lär du dig om att tävla (anmäla, planera, hur det går till och mycket mer). Grönt kort behövs inte för att delta i våra egna klubbtävlingar, men obligatoriskt för alla över 13 som vill tävla externt

Läs mer här: https://ridsport.se/distrikt/stockholm/utbildning/gront-kort

Hur går kursen till?

Kursen är uppbyggd i två delar. En digital del som du gör på webben (ca 10 tim) den ska vara klar senast 5 dagar före kursstart. En del som sker på plats på Äppelvikens ridskola, uppe i Klubbis med utbildare.

Vad kostar det?

Kursavgift: 900kr betalas till utbildare Maria Sundin via swish eller kontant vid första tillfället.

Kursmaterial (digitalt): 175 kr betalas vid inloggning. Du behöver ha tillgång till materialet före kursstart. Till varje kurstillfälle måste du ta med en dator eller ipad. Alla moment måste vara genomförda innan man skriver provet.

Länk till kursmaterial: https://www.sisuidrottsbocker.se/produkt/gront-kort-galler-fran-2021-digital-artikel/

Vid frågor, kontakta Kattis på katarina.macleod@mac.com

Datum för kursens andra del:

  1. Torsdag 16/2 kl 19:00-21:00 Teori
  2. Måndag 20/2 kl 16:00-18:30 Teori 
  3. Måndag 6/3 kl 16:00-18:30 Teori 
  4. Torsdag 16/3 kl 16:00-18:30 Repetition & provskrivning 
  5. Praktiskt moment (visa för hand och lasta i transport). Lördag 18/3 kl 14:00-16:00, samling vid uppropsbänken i stallet.

OBS! alla 5 lektioner är obligatoriska för deltagare under 18 år

Antal deltagare minst 12 och max 20.

Anmälan: Skriv upp dig på listan som sitter på anslagstavla i stallet.

Välkommen!