NYHETER

Fina framgångar i Hoppallsvenskan div 4 för häst

I omgång 1 hos Värmdö Ridklubb red laget ihop en 6e placering och den 16 oktober, då omgång 2 avgjordes på hemmaplan, blev det som bekant en välförtjänt vinst! Efter två omgångar har Bromma Ridklubb ridit ihop 26p vilket är en delad ledning tillsammans med Karlslunds Ryttarsällskap och Söderby Ryttarförening.

Nu laddar vi inför finalen som går av stapeln 30 oktober hos Swartlings Ryttarförening. Ridskolan har tagit ut laget som kommer bestå av Alice Fuxe med Calle, Julia Eriksson med Rwanda, Vendela Stiernerlantz med Canterel, Clara Ljungberg med Corinne och Martina Löfgren som lagledare.

Vi passar också på att tacka all som kom och tävlande, alla funktionärer, tävlingsledare och åskådare som besökte oss och som gjorde att dagarna blev så fantastiskt härliga!