NYHETER

Viktig information till alla barn och föräldrar

Nu drar vår nya Fritidsledare igång stallvettskurser för alla som rider i JN – J4. Stallvettskursen har som syfte att lära eleverna allt det där som man förväntas kunna när man håller på med hästar, utöver ridningen. Att kunna ta hand om sin ponny och att vara säker när man är i stallet är en viktig del av ridutbildningen. Dessutom får ni en chans att lära känna era ridkompisar lite bättre när ni inte har ridlektion! 

För er som rider på vardagar hålls kurserna en kvart efter avslutad ridlektion och pågår ca 30 min:

JN och J2 ses udda veckor from vecka 39. 

J3 och J4 ses jämna veckor from vecka 36. 

För er som rider på helgen hålls kursen utvalda lördagar med start den 3 september – se mer information på fritidsledarens anslagstavla i stallet.